סטרוגנוף הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1358 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, tagliatelle, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, סטרוגנוף, ו סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים בשר לתוך 1/2-in. קוביות וטפיחה יבשה. בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, 1 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מחממים 6-qt רחב. סיר מעל חום בינוני גבוה במשך 2 דקות. מערבולת ב 2 כפות. שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
מוסיפים חצי בשר בשכבה אחת ומבשלים, מבלי לזוז, עד להשחמה. להפוך בשר וחום מכל הצדדים, 6 עד 8 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחת. סיבוב 2 יותר כף. שמן לסיר, מוסיפים את שאר הבשר, וחומים באותה צורה.