סטרוגנוף
סטרוגנוף הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1358 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, tagliatelle, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, סטרוגנוף, ו סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר לתוך 1/2-in. קוביות וטפיחה יבשה. בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, 1 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פפר.
מוסיפים בשר לקערה וזורקים למעיל, ואז מרימים, מנערים כל עודף קמח.
קוצצים 4 עירית ומניחים בצד.
חותכים עירית נותרת לתוך 1-in. חתיכות ולהניח בצד.
מחממים 6-qt רחב. סיר מעל חום בינוני גבוה במשך 2 דקות. מערבולת ב 2 כפות. שמן.
מוסיפים חצי בשר בשכבה אחת ומבשלים, מבלי לזוז, עד להשחמה. להפוך בשר וחום מכל הצדדים, 6 עד 8 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחת. סיבוב 2 יותר כף. שמן לסיר, מוסיפים את שאר הבשר, וחומים באותה צורה.
יוצקים הנותרים 1 כף. שמן לסיר.
מוסיפים פטריות, שאלוט, שום, ונותר 1/2 כפית. מלח ומבשלים, ערבוב, עד פטריות לשחרר את הנוזל שלהם, על 5 דקות.
מוסיפים יין ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ-5 דקות.
מוסיפים מלאי ומביאים לרתיחה; ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם בחצי, כ 25 דקות.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
הוסף מספיק מלח כדי להפוך את המים מלוחים כמו האוקיינוס.
מוסיפים אטריות ומבשלים עד למכרז. להזמין 1/2 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז אטריות.
מוסיפים שמנת חמוצה, חרדל, משחימים פילה לפטריות ומניה מופחתת ומבשלים כ 2 דקות עבור מדיום רייר. מתבלים במלח ופלפל.
הוסף אטריות ולזרוק בעדינות אבל ביסודיות מעיל. לזרוק עם עירית קצוצה וכמה מי בישול שמורות כדי לשחרר רוטב, במידת הצורך.
מגישים בקערות רחבות, רדודות, כל מנה עם קרם פראש אם אתה רוצה וכמה חתיכות צ ' ייב.
* להזמין אלק באינטרנט מ montanaelk.com.