סיאמבלה
צריך תוספת צמחונית לקטו אובו? צ'ימבלה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 674 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך תמצית שקדים, קמח, אוכמניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 58%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צ'ימבלה עם קומפוט פירות יער בקיץ.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
בסיר בינוני שלבו את פירות היער, מיץ הלימון ו -3 כפות הסוכר.
מניחים על אש בינונית ומבשלים עד לרתיחה בלבד, כ -5 עד 6 דקות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
מניחים את הקמח, 1/2 כוס הסוכר ואבקת האפייה במעבד מזון ודופקים במהירות לתערובת.
מוסיפים את החמאה הקרה ודופקים במהירות עד שהתערובת דומה לפירורי לחם עדינים. בקערה נפרדת מקציפים את הביצה, תמצית השקדים והחלב לתערובת אחידה. כאשר מעבד המזון הולך, מוסיפים את הנוזל בבת אחת ומערבבים 10 עד 15 שניות, עד שהמרכיבים פשוט יוצרים כדור.
מוציאים את הבצק מהמעבד לקרש חיתוך מקומח היטב.
מעצבים את הבצק לבול עץ באורך של כ-14 אינץ 'ועגול של 1 1/2 אינץ'. משמנים דף עוגיות עם יתרת 1 כף החמאה ומניחים את העץ בסיבוב במרכז.
מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים עד להזהבה בהירה, בערך 30 עד 35 דקות.
מוציאים מהתנור ומאפשרים ליומן הבצק להתקרר לטמפרטורת החדר.
חותכים לפרוסות בעובי של כ -1 אינץ'. מעל כל פרוסה 2 כפות לפתן פירות יער ומגישים.