סיבוב 2-פודינג לחם מתובל עם בשר חזיר
סיבוב 2-פודינג לחם מתובל עם בשר חזיר דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה נטול גלוטן קטוגני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. אם יש לכם שמן canolan, חלב, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם מלוח, פודינג לחם שאור מלוח, ו פודינג לחם מלוח מאולתר.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חותכים את כל הלחם לקוביות.
מחממים את שמן קנולה על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד מרכך שקוף, על 5 דקות.
מוסיף את עלי הקורנית ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את חזיר חתוך לקוביות, מערבבים לשלב ולטגן עוד 1 עד 2 דקות.
שים את הלחם בתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ ' והוסף את תערובת הבצל והחזיר. לזרוק יחד.
לטאטא את הביצים והחלב בקערה קטנה, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
יוצקים את תערובת הביצים על תערובת הלחם ולתת לו לשבת במשך 15 דקות.
אופים עד העליון הוא חום זהוב והאמצע מוגדר, על 30 עד 35 דקות.