קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות9
דיאטותללא גלוטן
מגזין

סיבוב 2-פודינג לחם מתובל עם בשר חזיר

סיבוב 2-פודינג לחם מתובל עם בשר חזיר
סיבוב 2-פודינג לחם מתובל עם בשר חזיר דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה נטול גלוטן קטוגני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. אם יש לכם שמן canolan, חלב, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם מלוח, פודינג לחם שאור מלוח, ו פודינג לחם מלוח מאולתר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את כל הלחם לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3
מחממים את שמן קנולה על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד מרכך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיף את עלי הקורנית ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים את חזיר חתוך לקוביות, מערבבים לשלב ולטגן עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר קצוץחזיר קצוץ
6
שים את הלחם בתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ ' והוסף את תערובת הבצל והחזיר. לזרוק יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
לטאטא את הביצים והחלב בקערה קטנה, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים את תערובת הביצים על תערובת הלחם ולתת לו לשבת במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
אופים עד העליון הוא חום זהוב והאמצע מוגדר, על 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מוציאים מהתנור ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה