קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות5
ציון בריאות39
מגזין

סיבוב סטייק ורוטב אני

סיבוב סטייק ורוטב אני
סטייק עגול ורוטב אני יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 719 קלוריות, 70 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם מים חמים, תערובת מלית בקר, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: סיבוב קרקע פשוט עם רוטב פטריות, סטייקים עגולים של פטריות בישול איטי ורוטב, ו ברביקיו סטייק עגול.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה קטנה מערבבים יחד את הקמח, המלח המתובל, הפלפל השחור הטחון ואבקת השום לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חותכים את הסטייק לריבועים בגודל 3 על 3 אינץ ' ומצפים בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים את הסטייקים ומקפיצים עד להשחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
6
מוציאים בשר ומניחים בצד בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
מוסיפים למחבת את המרק, המים, הבצל והחמין, מניחים לחמם ויוצקים על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
בקערה קטנה נפרדת, משלבים את תערובת המילוי, המים והחמאה או המרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מערבבים היטב ומורחים על הסטייקים והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
10
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך שעה לפחות, או עד שהסטייק רך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון.
מרלו 2006 שלנו הוא לא ביישן, עם גוון נופך עמוק, כהה שלה ניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומצפים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, השרוך בתבליני סתיו,מסתיים עם זינג חמוציות תוססת.
מרלו 2006 שלנו הוא לא ביישן, עם גוון נופך עמוק, כהה שלה ניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומצפים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, השרוך בתבליני סתיו,מסתיים עם זינג חמוציות תוססת. "זה יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק היינן טום רינאלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.
Our 2006 Merlot isn't shy, with its deep, dark garnet hue and abounding aromas of rich blackcherry, cassis and clove. Approachable, integrated tannins frame the generous dark fruitflavors and coat the palate with soft velvet. The long, fruity finish, laced with autumn spices,ends with a lively cranberry zing. "This is a very classy wine from a gorgeous vintage. Takethat, Miles!" laughs Winemaker Tom Rinaldi, with a reference to the film Sideways.