מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 115 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 42 מנות. גשו לסופר וקנו עירית, מלח ופלפל טחון, זנבות לובסטר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מטבל ארטישוק חם עם כדורי טוסט שום {ללא גלוטן}, Pepardelle לובסטר שמנת, ו לובסטר מוקרם לינגוויני (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצלים הירוקים, הפלפלים והשום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. מערבבים את היין ומיץ לימון, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים את הלובסטר ומבשלים עד ורוד ומוצק, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לובסטר יכול להיות משויך עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.