סיגרים בשר מרוקאי
סיגרים בשר מרוקאי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך שמן זית, allspice הקרקע, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של Allrecipes יש 40 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: קציץ בשר מרוקאי, לשפשף תבלין מרוקאי (עבור כבש & בשר אחר), ו קוסקוס רמדאן מרוקאי עם בשר וירקות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בשר טחון עד שהוא מאבד את צבעו הוורוד ומתחיל חום.
מוסיפים עגבניות, קינמון, כמון, פפריקה ואולספייס. להפחית את החום בינוני ומבשל עד התערובת מפחיתה מעט, על 10 דקות.
הסר גיליון פילו אחד מהחבילה ולשמור את השאר מכוסה במטלית נקייה עד מוכן לשימוש. על משטח עבודה שטוח, לחתוך את גיליון פילו לתוך מלבנים 2 14x9 אינץ'. לרסס את החצי הראשון עם ספריי בישול, מניחים את החצי השני על גבי זה לרסס שוב עם שמן.
מניחים כפית נדיבה של תערובת הבשר ליד הקצה הצר של הבצק. מקפלים בצק על החלק העליון של הבשר, מקפלים בצדדים של הבצק, ומתגלגלים לצורה צרה (סיגר). חזור עד שכל הבשר כבר מגולגל. מסדרים סיגרים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, כ 25 דקות.