קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

סיגרים בשר מרוקאי

סיגרים בשר מרוקאי
סיגרים בשר מרוקאי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך שמן זית, allspice הקרקע, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של Allrecipes יש 40 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: קציץ בשר מרוקאי, לשפשף תבלין מרוקאי (עבור כבש & בשר אחר), ו קוסקוס רמדאן מרוקאי עם בשר וירקות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בשר טחון עד שהוא מאבד את צבעו הוורוד ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים שומן ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים עגבניות, קינמון, כמון, פפריקה ואולספייס. להפחית את החום בינוני ומבשל עד התערובת מפחיתה מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
עגבנייהעגבנייה
פפריקהפפריקה
כמוןכמון
5
הסר גיליון פילו אחד מהחבילה ולשמור את השאר מכוסה במטלית נקייה עד מוכן לשימוש. על משטח עבודה שטוח, לחתוך את גיליון פילו לתוך מלבנים 2 14x9 אינץ'. לרסס את החצי הראשון עם ספריי בישול, מניחים את החצי השני על גבי זה לרסס שוב עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שמן בישולשמן בישול
6
מניחים כפית נדיבה של תערובת הבשר ליד הקצה הצר של הבצק. מקפלים בצק על החלק העליון של הבשר, מקפלים בצדדים של הבצק, ומתגלגלים לצורה צרה (סיגר). חזור עד שכל הבשר כבר מגולגל. מסדרים סיגרים על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
בשרבשר
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, כ 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור