Sirloin עם מרק Teriyaki הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש לכם סטייק סינטה, בטטות, רוטב צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: בשר בקר צלוי טריאקי, קבב Teriyaki Sirloin, ו סטייק סינטה טריאקי.
הוראות
1
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
2
מערבבים 2 כפות רוטב טריאקי, 2 כפות רוטב צדפות, 1 כפית ג ' ינג ' ר ו 1/2 כפית פלפל בקערה, ואז להפיץ על הסטייק. שמן קלות את מחבת הגריל, ואז לבשל את הסטייק על 5 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טריאקי
רוטב צדפות
ג ' ינג ' ר
פלפל
מורחים
סטייק.
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
קערה
3
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות, ואז דק פרוסה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
בינתיים, להביא את הנותרים 3 כפות רוטב טריאקי, 1 רוטב צדפות כף 2 זנגביל כפיות, חומץ, סוכר חום 2 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טריאקי
רוטב צדפות
סוכר חום
חומץ
ג ' ינג ' ר
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים, פלחי צנון וצלצלים לבנים ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד רק מכרז, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
בצל ירוק
צנון
6
מוסיפים את הצנון ואת בצל ירוק ומבשלים עד פריך במכרז, על 5 דקות. מחלקים את הירקות, מרק סטייק בין קערות רדודות.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.