סינטה עשבי תיבול וחרדל עם תפוחי אדמה אפויים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סינטה של עשבי תיבול וחרדל עם תפוחי אדמה אפויים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 42 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 531 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ירקות בצל ירוק, מלח ופלפל כשר, סטייק סינטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. נסו סטייק סינטה ותפוחי אדמה אפויים, תפוחי אדמה צלויים חרדל עשבי תיבול, ו תפוחי אדמה קלויים עם עשבי תיבול עם חרדל מלא (מתכונים דומים).
הוראות
פירס את תפוחי האדמה כמה פעמים עם מזלג, ואז מיקרוגל עד רך, כ 15 דקות.
בינתיים, חודרים את שני צידי הסטייק בעזרת מזלג.
מערבבים את החרדל והרבס דה פרובנס בקערה ומשפשפים את כל הסטייק.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים 1 כף חמאה; ברגע שהוא נמס, מוסיפים את הסטייק וצורבים בצד אחד עד להשחמה, כ -7 דקות. הופכים ומשחימים את הצד השני, כ -4 דקות נוספות לבינוני-נדיר.
מעבירים את הסטייק לקרש חיתוך, מתבלים במלח ופלפל ומעליהם 1 כף חמאה.
מחזירים את המחבת לאש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את תפוחי האדמה והופכים לציפוי מכל הצדדים במיצי התבנית. מבשלים עד שהקליפות מעט פריכות, כ -3 דקות.
מערבבים את 3 כפות החמאה הנותרות עם העירית ומתבלים במלח. פורסים דק את הסטייק על ההטיה.
מגישים עם תפוחי האדמה, חמאת העירית והחרדל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. טינגה ריו רזרב מרלו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
טינגה ריו רזרב מרלו
רובי בצבע אדום עם תווים של פטל ותותים על האף. תבלינים מתוקים הגיעו על החיך מן האלון הצרפתי והאמריקאי והחיך מסיים בטאנינים עגולים רכים. מוסמך בר קיימא ומוסמך טבעוני.