מחממים בייקון על פי הוראות החבילה עד פריך; גס להתפורר. בצל מטוגן בחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני 5 דקות עד תחילת חום. מערבבים שום, פטריות, ו 3/4 כפית. מלח. לטגן 10 דקות או עד פטריות רכות מתאדה נוזל. מערבבים בייקון, פטרוזיליה, ו 1/8 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פטרוזיליה
חמאה
שום
פלפל
בייקון
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
בעוד פטריות מבשלות, מפזרים את שני הצדדים של סטייקים עם נשאר 1 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פלפל
סטייק.
מלח
3
Broil 5 1/2 " מחום 7 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
4
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.
5
חותכים סטייקים לפרוסות דקות; לארגן על מגש, העליון עם פטריות.
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.