צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? סינר וסלט צנון עם רוטב בייקון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 54 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חומץ יין, חרדל דיז'ון, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו סלט חסה פטריות, צנון וביב עם רוטב אבוקדו, סלט Bibb עם רוטב פלפל חמאה, ו סלט ביב עם רוטב אלילה בזיל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
זהו שילוב פשוט של מרכיבים שאני מוצא מרענן. כשגדלתי, אבי תמיד היה מגיש סלט ענק ואומר "אתה תמיד צריך כמה עלים כדי להרגיש טוב". זה הסלטים שלו שנשאתי איתי לאורך כל הקריירה שלי כשף ואמא.;
3
הערה של קוק: לקבלת תוצאות אופטימליות, צנן את החסה והצנוניות לפני הטלת ומנה. סלט זה כל כך מרענן כאשר נאכל קר!
מרכיבים שתצטרך
צנון
חסה
4
במחבת גדולה, מעל חום בינוני, להוסיף את הבייקון ו 1/2 כוס מים. מביאים את המים לרתיחה ומפחיתים עד שהוא מתאדה. הבייקון יתחיל להפוך את השומן והחום שלו. מנמיכים את החום ולאפשר לבשל בקצב איטי, יציב. כאשר הבייקון הוא פריך וחום בהיר, לנקז את השומן לתוך קערה בגודל בינוני ולהגדיר את הבייקון בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
5
שים את שאלוט על משטח שטוח וחתוך אותם לסיבובים דקים.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
6
מעבירים לקערת סלט גדולה ומתבלים אותם במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מוסיפים את חומץ היין האדום וחרדל ומערבבים כדי להתמזג. מערבבים בשומן בייקון, טועמים כמו שאתה הולך. התחל עם כ 1/4 כוס השומן וטעם כמו שאתה מוסיף את השאר. צריך להיות איזון טוב בין טעם הבייקון והחומציות של חומץ היין האדום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדום
בייקון
חרדל
8
שים את הצנון על קרש חיתוך, באמצעות סכין קטנה, חדה, לחתוך אותם לתוך 1/4 אינץ ' סיבובים (עם קצת את החלק העליון עדיין מחובר).
מרכיבים שתצטרך
צנון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סכין
9
מוסיפים אותם לקערה קטנה ומערבבים בחרדל.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מוסיפים את החסה לקערה עם רוטב הבייקון. לזרוק כדי להתמזג. טעם לתיבול, ואז מערבבים בצנוניות ובייקון מבושל.