בישול איטי ראגו לוקח מסביב 6 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אם יש לך חזיר טחון, בצל, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 63%, שהוא מוצק. נסו סיר איטי ראגו, סיר איטי ראגו, ו סיר איטי ראגו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל והסלרי ומטגנים במשך דקה 1 רק כדי לרכך.
מוסיפים את השום ומתבלים במלח ופלפל בישול כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את רסק העגבניות והטימין וממשיכים לבשל עוד 2 דקות. מתפיחים עם מרק הבקר בעזרת כף עץ כדי למשוך את כל החלקים מתחתית התבנית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים בזהירות את התערובת לתנור האיטי. מערבבים פנימה את העגבניות המשומרות.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
6
מערבבים את החזיר והסינטה יחד בקערה נפרדת, בעזרת הידיים, עד לאיחוד. מערבבים את הבשר לתנור האיטי, מתפשטים באופן שווה ונמנעים מכל גושים גדולים. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 4 עד 6 שעות או על נמוך 8 עד 10 שעות. במהלך השעתיים האחרונות של הבישול, מוסיפים גזר משומר ופטריות לראגו. רזה את השומן המצטבר מלמעלה לפני ההגשה.