קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות25
מגזין

סיר איטי ראגו

סיר איטי ראגו
בישול איטי ראגו לוקח מסביב 6 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אם יש לך חזיר טחון, בצל, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 63%, שהוא מוצק. נסו סיר איטי ראגו, סיר איטי ראגו, ו סיר איטי ראגו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל והסלרי ומטגנים במשך דקה 1 רק כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את השום ומתבלים במלח ופלפל בישול כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את רסק העגבניות והטימין וממשיכים לבשל עוד 2 דקות. מתפיחים עם מרק הבקר בעזרת כף עץ כדי למשוך את כל החלקים מתחתית התבנית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים בזהירות את התערובת לתנור האיטי. מערבבים פנימה את העגבניות המשומרות.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
6
מערבבים את החזיר והסינטה יחד בקערה נפרדת, בעזרת הידיים, עד לאיחוד. מערבבים את הבשר לתנור האיטי, מתפשטים באופן שווה ונמנעים מכל גושים גדולים. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 4 עד 6 שעות או על נמוך 8 עד 10 שעות. במהלך השעתיים האחרונות של הבישול, מוסיפים גזר משומר ופטריות לראגו. רזה את השומן המצטבר מלמעלה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מגישים מעל פסטה עם לחם פריך לספיגת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו