קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות25
מגזין

סיר איטי ראגו

סיר איטי ראגו
בישול איטי ראגו לוקח מסביב 6 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אם יש לך חזיר טחון, בצל, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 63%, שהוא מוצק. נסו סיר איטי ראגו, סיר איטי ראגו, ו סיר איטי ראגו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל והסלרי ומטגנים במשך דקה 1 רק כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום ומתבלים במלח ופלפל בישול כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים את רסק העגבניות והטימין וממשיכים לבשל עוד 2 דקות. מתפיחים עם מרק הבקר בעזרת כף עץ כדי למשוך את כל החלקים מתחתית התבנית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים בזהירות את התערובת לתנור האיטי. מערבבים פנימה את העגבניות המשומרות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
6
מערבבים את החזיר והסינטה יחד בקערה נפרדת, בעזרת הידיים, עד לאיחוד. מערבבים את הבשר לתנור האיטי, מתפשטים באופן שווה ונמנעים מכל גושים גדולים. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 4 עד 6 שעות או על נמוך 8 עד 10 שעות. במהלך השעתיים האחרונות של הבישול, מוסיפים גזר משומר ופטריות לראגו. רזה את השומן המצטבר מלמעלה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מגישים מעל פסטה עם לחם פריך לספיגת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)