סיר בישול איטי חמוץ מתוק
המתכון לבישול איטי חזה חמוץ מתוק יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 5 שעות ו-5 דקות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 146 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, חזה שטוח לחתוך, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו בישול איטי מתוק & חמוץ בשר בקר בריסקט, לבישול איטי כריכי בריסקט בירה עם שמנת חמוצה חזרת, ו תבשיל בשר משומר עם שמנת חמוצה חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עגבניות, בצל, שום, צימוקים (אם משתמשים), סוכר חום ומיץ לימון בתנור איטי ומערבבים לשלב.
מפזרים חזה עם 1 1/2 כפית. מלח ועונה עם פלפל.
מניחים בריסקט על תערובת עגבניות ולאחר מכן כפית חצי תערובת עגבניות על בשר. מכסים ומבשלים על גבוה עד הבשר הוא מזלג מכרז, 5 עד 6 שעות.
העברת בריסקט ללוח חיתוך, אוהל עם נייר כדי לשמור על חם, ולתת לעמוד במשך 10 דקות. שומן רזה מן הרוטב להשליך; רוטב העונה עם מלח ופלפל. פרוסת חזה בקר על פני תבואה, להעביר מגש הגשה וכפית קצת רוטב על בשר.