סירי מנטה שוקולד דה קרם
שוקולד מנטה סירים דה קרם נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 506 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכריות מנטה עם שוקולד, קצפת, חלמונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו סירי שוקולד דה קרם, סירי שוקולד דה קרם, ו סירי שוקולד דה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים יחד קרם, חלב ומנטה בסיר בינוני מעל חום בינוני עד שהתערובת מתחילה להתבשל.
הסר מהחום, לכסות, ולתת תלול על 2 שעות.
הגדר 8 ramekins (4 עוז. כל) במחבת צלייה גדולה או בתבנית אפייה.
לחמם תערובת קרם לרתיחה; זן לתוך קערה בינונית.
מקציפים יחד סוכר וחלמונים בקערה גדולה. לאט להוסיף שמנת לתערובת חלמון, לטאטא כל הזמן.
יוצקים תערובת לתוך ramekins, מחלק באופן שווה. ממלאים את המחבת במים חמים עד שהוא מגיע חצי עד הצדדים של ramekins.
מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים עד שהרפרפתים נקבעים ומתנדנדים רק מעט במרכז, כ -30 דקות.
הסר מהתנור ולתת לשבת במים חמים 30 דקות.
העברת ramekins לתבנית אפייה, כיסוי, וצינה לפחות 2 שעות ועד 3 ימים.
מגישים עם קצפת, עלי נענע טריים, שבבי שוקולד.