סכי עיניים תוצרת בית עם רוטב שום: Cecamariti alla Checca
סכי עיניים תוצרת בית עם רוטב שום: Cecamariti alla Checca עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו יין, שום, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו Alla Checca, חצילים Maltagliati Alla Nuova Checca, ו ספגטי ברוטב צ'קה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את היין, מים ושמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מוסיפים את הדבש, המלח ו 1 כף שמן זית ומערבבים ביסודיות.
מוסיפים 1 כוס קמח ומערבבים עם כף עץ עד שהוא הופך לבלילה רופפת.
מוסיפים 2 כוסות קמח יותר ומערבבים עם הכף לעוד 2 עד 3 דקות, כדי לשלב כמה שיותר קמח ככל האפשר.
הביאו את הבצק יחד עם הידיים והפכו אותו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך כ 6 עד 8 דקות, עד שעשית בצק מוצק, חלק.
מניחים אותו בקערה נקייה ומשומנת קלות ומכסים אותו במגבת.
תן לו לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה. מבשלים את השום ואת פתיתי צ ' ילה במשך 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות ומלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים כ -20 דקות.
בינתיים, מחלקים את הבצק לכמה חתיכות ומתגלגלים ביד כדי לדמות גדילים ארוכים של ספגטי. מבשלים במים רותחים 5 דקות, לנקז ולהוסיף לרוטב. לזרוק על חום 1 דקה ולחלק באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות לשרת.