סלביאטה עם סלרי ראגו di טרווי
סלביאטה עם סלרי ראגו di טרווי דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 403 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות, גבעולי סלרי, שמן זית בתולה בתוספת 4 כפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: לובסטר ו Shiitake ראגו עם מחית שורש סלרי, שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני, ו אטריות בוטנים עם סלרי פריך ועלי סלרי.
הוראות
מקציפים ביצים יחד עם מרווה ופקורינו.
במחבת לא דביקה, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
יוצקים בתערובת ביצים ומבשלים עד שנקבע כמו חביתה, מרפרף פעם אחת.
בינתיים, במחבת סאוט בגודל 12 אינץ 'עד 14 אינץ', מחממים את השמן שנותר עד לעישון.
מוסיפים בצל ירוק וסלרי וקמח עד שהתרככו, בערך 4 עד 5 דקות.
מוסיפים רוטב עגבניות בסיסי ומבשלים 5 עד 6 דקות.
חותכים ריר לתוך טריזים ומוסיפים כפות של רוטב.
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית על חום בינוני עד שקוף, אבל לא חום (כ 10 דקות).
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום רק מבעבע, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב יכול להיות בקירור עד שבוע אחד או קפוא עד 6 חודשים.