סלביאטה עם סלרי ראגו di טרווי דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 403 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות, גבעולי סלרי, שמן זית בתולה בתוספת 4 כפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: לובסטר ו Shiitake ראגו עם מחית שורש סלרי, שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני, ו אטריות בוטנים עם סלרי פריך ועלי סלרי.
הוראות
1
מקציפים ביצים יחד עם מרווה ופקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו
תערובת עוגה טבעית באריזה
1/2 ענף רוזמרין
2
במחבת לא דביקה, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים בתערובת ביצים ומבשלים עד שנקבע כמו חביתה, מרפרף פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
4
בינתיים, במחבת סאוט בגודל 12 אינץ 'עד 14 אינץ', מחממים את השמן שנותר עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים בצל ירוק וסלרי וקמח עד שהתרככו, בערך 4 עד 5 דקות.