סלופי ג'ו
סלופי ג'ו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 638 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך קורנית, פונה של פלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-2233 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 92%. נסו Chori-Joes מרושל (Chorizo מרושל Joes), רגשני ג'ו (בן דוד חסר בשר של סלופי ג' ו) (יום שני ללא בשר), ו סלופי ג'ו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה בחום גבוה בינוני.
מוסיפים את הגזר ואת sauté במשך 5 דקות. (אם אתה משתמש פלפל במקום גזר, להוסיף אותם באותו הזמן כמו בצל.)
מוסיפים את הבצל הקצוץ והסלרי. לבשל, ערבוב מדי פעם עד בצל שקוף, על 5 דקות יותר.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד 30 שניות.
הסר ירקות מהמחבת לקערה בגודל בינוני, להפריש.2 באמצעות אותו מחבת (או שאתה יכול לבשל את הבשר באותו זמן כמו הירקות במחבת נפרדת כדי לחסוך זמן), בנדיבות מלח את תחתית המחבת (על 1/4 עד 1/2 כפית).
מחממים את המחבת גבוה. להתפורר בשר טחון למחבת. סביר להניח שאתה צריך לעשות את זה בשתי קבוצות, אחרת אתה תצטופף במחבת והבשר לא יהיה חום בקלות. אל תערבבו את הבשר הטחון, רק תנו לו לבשל עד שהוא משחימים היטב בצד אחד. ואז להפוך את החתיכות מעל ולשחום את הצד השני. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הבשר הטחון מהמחבת (ניתן להוסיף ירקות בצד), מלח המחבת שוב ולחזור עם שאר בשר בקר טחון.אם אתה משתמש בשר רזה נוסף, סביר להניח שלא יהיה לך עודף שומן במחבת. אם אתה משתמש 16% או גבוה יותר, ייתכן שיהיה עודף שומן. מסננים את כל אבל 1 כף השומן.3 להחזיר את בשר בקר מבושל וירקות למחבת.
מוסיפים את הקטשופ, רוטב עגבניות, רוטב ווסטרשייר, חומץ וסוכר חום למחבת. מערבבים לערבב היטב.
מוסיפים ציפורן טחון, טימין ופלפל קאיין. מנמיכים את החום בינוני נמוך ולתת להתבשל במשך 10 דקות. להתאים תבלינים לפי הטעם.
מגישים עם לחמניות המבורגר קלוי.