סלט Antipasto כרוב חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט Antipasto כרוב חם. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קייל לתינוק, בצל, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה חם Antipasto, סלט כרוב בלסמי חם, ו סלט אנטיפסטו קוסקוס עם עגבניות ויניגרט בתוספת שיפודי אנטיפסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. מסדרים את הבצל האדום, חצילים, פלפלים ועגבניות על תבנית אפייה; טפטוף עם 2 כפות שמן זית ועונה עם מלח ופלפל. צלייה, פונה באמצע הדרך, עד הירקות רכים מעט חרוך, על 12 דקות.
מערבבים את הכרוב ואת הרומיין בקערה גדולה עם הנותרים 1 כף שמן זית והחומץ.
מוסיפים את הירקות המטוגנים וזורקים.
מורחים את קוביות הלחם על אותה תבנית אפייה, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד להזהבה, הופכים פעם אחת, 1 עד 2 דקות.
מחלקים את הסלט בין קערות. למעלה עם soppressata, pecorino ו קרוטונים, טפטוף עם שמן זית לזרוק בעדינות.