קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט Fieri Farfalle

סלט Fieri Farfalle
סלט Fieri Farfalle עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמן זית, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלט Farfalle, פפרדלה עם צדפות - גיא פירי, ו יוקה צ'יפס - גיא פירי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לקלף קוביות sunchokes לקוביות 1/2 אינץ'. (אם אתה מבחין כי sunchokes מתחילים להתחמצן ולהפוך צבע, לכסות אותם עם מים. כאשר מוכן לצלות אותם, מסננים ולטפוח יבש לפני זריקת מלח ופלפל.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
מיםמים
3
מניחים במחבת קלייה קטנה בטוחה לתנור עם 1 כף שמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצולים במשך 20 עד 30 דקות, הופכים עם מרית לאחר 15 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מריתמרית
תנורתנור
4
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
5
מסננים וזורקים היטב עם הנותרים 1 כף שמן זית. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
6
מוסיפים את הפסטה ואת פסטו פלפל אדום קלוי לקערה גדולה ולשלב. מערבבים את המוצרלה, עגבניות, זיתים קלמטה, בצל ירוק ואת sunchokes קלוי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
זיתי קלמטהזיתי קלמטה
בצל ירוקבצל ירוק
מוצרלהמוצרלה
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
עגבנייהעגבנייה
פסטהפסטה
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
בקערה של מעבד מזון מצויד עם הלהב התחתון, או בבלנדר, להוסיף את ארוגולה, פרמזן, זיתים, חומץ, פלפל, מלח, שום פלפלים אדומים קלויים ולעבד עד בשילוב היטב, 6 עד 7 שניות. מוסיפים לאט את שמן הזית ומתאימים את המלח לפי הטעם. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
שמן זיתשמן זית
פרמזןפרמזן
ארוגולהארוגולה
חומץחומץ
שוםשום
זיתיםזיתים
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
קערהקערה

מרכיבים