זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבוקדו, שאלוט, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו טונה, שומר, סלט אבוקדו ומנדרינה עם ויניגרט הדרים, סלט אבוקדו עם ויניגרט חלפיניו חם, ו סלט סלק עם ויניגרט מנדרינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מיץ קלמנטינה מבשלים בסיר קטן עד סירופי מופחת על 2 כפות, 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בואו מגניב.
3
מחממים מחבת כבדה קטנה על חום בינוני. מבשל jalapeño, מפנה מדי פעם, עד שלפוחיות חרוך בכל רחבי, על 8 דקות. (לחלופין, צלי jalapeño ישירות מעל להבת גז, מפנה מדי פעם.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
תן מגניב; להסיר גזע, עור, זרעים, ואז דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מקציפים שאלוט, חומץ, מיץ מנדרינה מופחת, וחצי jalapeñ: o בקערה בינונית; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
מיץ מנדרינה
שמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות