קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

סלט אבוקדו עם אפרסקים

סלט אבוקדו עם אפרסקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט אבוקדו עם אפרסקים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. אם יש לכם חומץ יין, פלפל, שעועית וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מערכת D סלט של Frissée עם עוף Spatchcocked, אפרסקים, אבוקדו, אוכמניות, כלבלב בטן & אפרסקים {פנקייק חמאה חום עם אפרסקים מזוגגים}, ו סלט אבוקדו עם רוטב יוגורט, איך לעשות סלט אבוקדו.

הוראות

1
פלפל צלוי. פיל וקוצצים פלפל; פירה עם חומץ יין אדום, וניל, וסוכר בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2
עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3
חצי אבוקדו בור ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
טפטוף עם שמן זית ומקום לחתוך בצד למטה על גריל בינוני חם עד חרוך יפה, על 5 דקות. לקלף פרוסה עבה.
מרכיבים שתצטרך
5
לזרוק עם ארוגולה או סורל ואפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
6
טפטוף רוטב נגמר.
7
בתיאבון