סלט אבוקדו עם אפרסקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט אבוקדו עם אפרסקים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. אם יש לכם חומץ יין, פלפל, שעועית וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מערכת D סלט של Frissée עם עוף Spatchcocked, אפרסקים, אבוקדו, אוכמניות, כלבלב בטן & אפרסקים {פנקייק חמאה חום עם אפרסקים מזוגגים}, ו סלט אבוקדו עם רוטב יוגורט, איך לעשות סלט אבוקדו.
הוראות
פלפל צלוי. פיל וקוצצים פלפל; פירה עם חומץ יין אדום, וניל, וסוכר בבלנדר עד חלקה.
עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
חצי אבוקדו בור ועונה עם מלח ופלפל.
טפטוף עם שמן זית ומקום לחתוך בצד למטה על גריל בינוני חם עד חרוך יפה, על 5 דקות. לקלף פרוסה עבה.
לזרוק עם ארוגולה או סורל ואפרסקים.