סלט אגס צלוי בדבש עם טימין וריוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט אגס קלוי דבש עם קורנית Verjus רוטב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שאלוט, אבל בארטלט אגסים, שמן זרעי ענבים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלט אגס צלוי בדבש עם טימין ורוטב וריוס, פארו, סלט כרובית קלוי ואטריות אגס עם פרמזן-רוטב לימון, ו המרכיב הסודי (דבש): מותן חזיר צלוי דבש-טימין (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את כל החומרים בקערה קטנה כדי להתמזג. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מחממים תנור ל-400 ° F. מפזרים עלי טימין על תבנית אפייה מעוטרת.
מניחים חצאי אגס, בצד חתוך למטה, על משטח עבודה. החל 1/2 אינץ 'מגזע ומשאיר חצי אגס שלם, לחתוך כל אורך לפרוסות scant 1/3-עד 1/2 אינץ' רחב. לחץ על אגס בעדינות לפרוסות מאוורר; מניחים על גבי ספרי טימין.
טפטוף אגסים עם דבש; מפזרים מלח ופלפל.
אופים עד אגסים במכרז, על 15 דקות.
בואו לעמוד על תבנית אפייה לפחות 30 דקות ועד 3 שעות.
מערבבים חסה וארוגולה בקערה גדולה.
תוסיף רוטב ותזרוק למעיל. מחלקים סלט בין צלחות.
מקשטים סלטים עם גבינה; מפזרים אגוזים.
ליין קראותר משתמש וגבינה כחולה מאורגון מקרמרי סורר, אבל בחירות טובות אחרות הן פוינט רייס (ממחוז מארין של קליפורניה) או מייטאג בלו, שנמכרת בשווקים רבים.