סלט אדממה מזרחי
סלט אדממה מזרחי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 16 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 273 קלוריות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 10 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם שקדים, בצל ירוק, חומץ יין אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. עם כפית ציון 79%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: סלט קראנץ ' סיני-סלט פריך עם רוטב מזרחי מושלם אחר הצהריים בקיץ, סלט מזרחי, ו סלט מזרחי.
הוראות
מחממים מחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה; מבשלים שקדים עד שהם קלויים וריחניים קלות, 2 עד 3 דקות.
להקציף שמן שומשום, רוטב סויה, חומץ, סוכר, שום וג ' ינג ' ר יחד בקערה לרוטב; מתבלים במלח ופלפל שחור.
שלב בקערה גדולה אדממה, תירס לתינוק, ערמוני מים, צנוניות, בצל ירוק, כוסברה ושקדים קלויים; זורקים עם רוטב עד לציפוי.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.