סלט אורז יווני
אם יש לך מיץ לימון, מלפפונים, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סלט אורז יווני, סלט אורז יווני, ו אורז יווני וסלט חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את האורז והמים החומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 45 עד 50 דקות; להסיר מהחום ולאפשר להתקרר, מתנפח מדי פעם עם מזלג.
לזרוק את האבוקדו ומיץ לימון יחד בקערה גדולה.
מוסיף את העגבניות, מלפפון, בצל, פטה, זיתים, מנטה, שמן זית, גרידת לימון, שום, מלח ופלפל לקערה; קל לזרוק את התערובת עד בשילוב שווה. מקפלים את האורז מקורר בעדינות לתוך התערובת.
מגישים מיד או להירגע עד 1 שעה; הסלט לא נמשך יותר מיום כמו עגבניות ומלפפון להתחיל לשחרר את המיצים שלהם ואת הסלט הופך מימי.