אם יש לך מיץ לימון, מלפפונים, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סלט אורז יווני, סלט אורז יווני, ו אורז יווני וסלט חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים את האורז והמים החומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 45 עד 50 דקות; להסיר מהחום ולאפשר להתקרר, מתנפח מדי פעם עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawry
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לזרוק את האבוקדו ומיץ לימון יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיף את העגבניות, מלפפון, בצל, פטה, זיתים, מנטה, שמן זית, גרידת לימון, שום, מלח ופלפל לקערה; קל לזרוק את התערובת עד בשילוב שווה. מקפלים את האורז מקורר בעדינות לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורק
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
בלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מגישים מיד או להירגע עד 1 שעה; הסלט לא נמשך יותר מיום כמו עגבניות ומלפפון להתחיל לשחרר את המיצים שלהם ואת הסלט הופך מימי.