סלט אטריות סטייק וייטנאמי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 546 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, שאלוט, עלי בזיליקום תאילנדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ספגטי בסגנון וייטנאמי סקווש" אטריות " קערות עם חצאית סטייק, סלט אטריות ויאטנמית, ו מרק בשר-אטריות וייטנאמי עם ירקות אסיאתיים, בסדר וייטנאמי / יפני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מחממים ברוילר עם מתלה 4 בפנים. מאלמנט חימום.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.