סלט אטריות שמן צ'ילי כתום קר עם סטייק
סלט אטריות שמן צ'ילי כתום קר עם סטייק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 750 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך נבטי שעועית מונג, בייבי bokchoy, רסק צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: סלט אטריות קר עם כרוב, סלט אטריות אודון קר, ו סלט אטריות שומשום קר.
הוראות
מערבבים חצי כוס רוטב סויה, שמן בוטנים בקערה קטנה. לשפשף את שני הצדדים של כל סטייק עם קצת ממרח צ ' ילי.
מוסיף את הסטייקים לתערובת הסויה ולתת להם להשרות על 1 שעה, מפנה מדי פעם.
מחממים את מחבת הגריל לחום בינוני-גבוה.
הסר את הסטייקים מתערובת הסויה בנדיבות עונה אותם. לבשל במשך 3 דקות, לסובב את הסטייקים להפוך לעשות סימני crosshatch נחמד, ולאחר מכן לבשל עוד 2 דקות. הפוך ומבשל עוד 3 עד 4 דקות עבור בינוני נדיר, או במידה של doneness הרצוי.
הסר לצלחת ולתת מגניב. לאחר מגניב הם עשויים להיות בקירור לילה במידת הצורך.כשעה לפני ההגשה, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה. קח קערה של מי קרח בהישג יד. זרוק את התינוק בוק צ ' וי לתוך המים ומבשלים כ 3 דקות. השתמש מלקחיים ולהסיר אותם לאמבט הקרח כדי להפסיק לבשל.
הסר אותם מניקוז האמבטיה ומקרר. לשמור על המים הרותחים ואמבט קרח עבור האטריות.זרוק את האטריות לתוך המים הרותחים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע דבק, עד האטריות הם אל דנטה. בערך 2 דקות.
מסננים ולאחר מכן לטבול אותם באמבט מי קרח מוכן. לאחר ניקוז מגניב היטב להכניס למקרר 1 שעה. בטל מים רותחים וקרח bath.In קערה גדולה להקציף יחד שמן צ ' ילי, הנותרים 2 כפות רוטב סויה, חומץ אורז, שמן שומשום, רוטב דגים אסיאתי, קמצוץ של מלח, סוכר, גרידת תפוזים.
מוסיפים את נבטי השעועית, גזר מגורר, בצל ירוק פרוס, עלי כוסברה ואטריות קרות לקערה. זרוק היטב למעיל. מכסים את הקערה ומעבירים אותה למקרר כדי להירגע לחלוטין.כאשר מוכן לשרת, להפוך את כל הקערה והנוזל שלה על מגש הגשה. לזרוק את הבוטנים על האטריות העליון עם פרוסות סטייק שמורות; מניחים את התינוק בוק צ ' וי בצד.