סלט אנטיפסטו השני נטול גלוטן,, ראשוני וקטוגני תוספת. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 23 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 390 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-138 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם עגבניות, עלי בזיליקום, חומץ יין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו סלט קוסקוס אנטיפסטו עם ויניגרט עגבניות בתוספת שיפודי אנטיפסטו, סלט אנטיפסטו, ו סלט אנטיפסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב בקערה את סלמי הגנואה והסופרסטה, הפרובולון, המוצרלה, העגבניות והארטישוק. פורסים את הפלפלים האדומים הקלויים ומוסיפים אותם לקערה, יחד עם כ -3 כפות מיץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
תפוח אדמה נא מגורר
קייל טרי מגורר
פרובולון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים פנימה את הזיתים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
3
מזלפים שמן זית על כל המנה, ואחריו חומץ היין האדום והפלפל השחור. ניתן להכין סלט מבעוד מועד ולקרר אותו עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4
קורעים את עלי הבזיליקום הטריים לחתיכות בגודל ביס ומוסיפים אותם לסלט רגע לפני ההגשה.