סלט אספרגוס עם אגוזי מלך קלויים וגבינת עיזים
צריך תוספת ללא גלוטן, ראשונית וצמחונית? סלט אספרגוס עם אגוזי מלך קלויים וגבינת עיזים יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 289 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם טרגון, מלח ופלפל, גבינת עיזים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס בלסמי קלוי עם גבינת עיזים ואגוזי מלך קלויים, אספרגוס קלוי עם גבינה כחולה ואגוזי מלך קלויים, ו דלורית קלויים עם ירקות סלק, גבינת עיזים, אגוזי מלך קלויים ונענע.
הוראות
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה קטנה ואופים במשך 8 דקות, או עד קלוי קל.
מעבירים לצלחת להתקררות ואז שוברים את אגוזי המלך לשניים לאורכם.
בינתיים, במחבת קטנה, צולים את זרעי השומר על אש גבוהה בינונית עד שהם ריחניים וזהובים, כ -20 שניות.
מעבירים למשטח עבודה ומניחים להתקרר ואז קוצצים דק.
יוצקים 1/2 אינץ ' מים לסיר גדול המצויד בסל קיטור גדול ומביאים לרתיחה. השלך את הקצוות הקשים מהאספרגוס והוסף את החניתות לספינת הקיטור; מכסים ומאדים על אש גבוהה עד שהם רכים בלבד, כ -4 דקות.
מעבירים את האספרגוס למגבות נייר ומייבשים.
תנו לאספרגוס להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז חתכו באלכסון לאורכי 2 אינץ'.
בינתיים, בקערה גדולה, הקציפו את שמן הזית עם החומץ, הבצל הירוק, הטרגון, הנענע וזרעי השומר הקצוצים. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים לקערה את האספרגוס והאגוזי מלך וזורקים בעזרת מרית גומי.
מוסיפים את גבינת העיזים. מתבלים במלח ופלפל, מעבירים לצלחות ומגישים.
המלצת יין: כדי להתמזג עם האספרגוס ולהשלים את גבינת העיזים החמצמצה, לכו על סוביניון בלאן ניו זילנדי עסיסי, כמו למשל הפח הפרטי של וילה מריה 2002.