סלט אספרגוס עם רוטב פול שעועית
סלט אספרגוס עם רוטב שעועית Fava נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פול צעיר בתרמילים, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. נסו ארוחת ערב: פול, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה, אפונה, אספרגוס וסלט פול, ו פול וסלט אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 ליטרים מים לרתיחה. בינתיים, לשטוף אספרגוס; הצמד את ולהשליך גבעול קשה מסתיים.
מוסיפים אספרגוס למים רותחים ומבשלים עד בקושי מכרז כאשר פירסינג, 3 עד 4 דקות.
מסננים ומסדרים על מגש או צלחות.
בקערה גדולה, מערבבים 1 כף שמן זית והחומץ.
מוסיפים חסה ועגבניות; מערבבים בעדינות למעיל.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. סדר סלט לצד אספרגוס.
במחבת, על חום בינוני, מערבבים שום הנותרים 6 כפות שמן עד צליעה, על 30 שניות.
מוסיפים שעועית קליפה 2/3 כוס מים; כיסוי ומבשלים על אש נמוכה עד שעועית רכים מאוד כאשר לחוץ, 7 עד 12 דקות. מחית עם מחית תפוחי אדמה.
הסר מהחום ולדחוף תערובת דרך מסננת תיל; להשליך עורות.
להחזיר את משחת השעועית למחבת על חום נמוך ומערבבים עד חם, 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום, להוסיף גבינה, ומערבבים עד מומס. הרוטב צריך להיות דק מספיק כדי כפית על אספרגוס. במידת הצורך, להוסיף קצת מים חמים (2 עד 4 כפות) דק; לא להחזיר רוטב לחום או גבינה יהפוך מגורען.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
רוטב חם כפית מעל אספרגוס חם או בטמפרטורת החדר.