סלט אספרגוס צונן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט אספרגוס צונן. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 212 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שקדים חתוכים, רוטב סלט ראנץ', גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סלט אספרגוס צונן, סלט אספרגוס צונן, ו מרק אספרגוס צונן.
הוראות
מניחים אספרגוס במחבת; מוסיפים מים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 3-4 דקות או עד פריך במכרז. לשטוף במים קרים; לנקז היטב. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או עד הצטננות.
כדי לשרת, טפטוף אספרגוס עם רוטב סלט.