סלט אסקרול נבול
סלט אסקרול נבול הוא חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ יין, לחם, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט עדשים בניחוח כתום עם אסקרול נבול, אסקרול נבול עם תפוחים, ו פטוצ'יני עם אסקרול נבול ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 ° F. זורקים לחם ו-3 כפות שמן על תבנית אפייה גדולה, סוחטים לחם כך שהוא סופג שמן באופן שווה; מתבלים במלח ופלפל.
פרוש חתיכות לחם בשכבה זוגית ואופים, משליך מדי פעם, עד פריך מבחוץ אבל עדיין לעיס במרכז, 10-15 דקות.
בינתיים, חום שנותר 4 כפות שמן במחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 2 דקות.
מוסיפים אנשובי, באמצעות כף, מחית לתוך שמן.
מוסיפים פתיתי פלפל אדום ומסירים מחבת מחום.
מוסיפים חומץ, מגרדים את כל פיסות; ויניגרט העונה עם מלח ופלפל.
ממש לפני ההגשה, לזרוק escarole, קרוטונים ויניגרט חם בקערה גדולה עד escarole הוא נבול מעט; העונה עם מלח, פלפל, ועוד חומץ, אם תרצה.
לעשות קדימה: קרוטונים ויניגרט יכול להתבצע escarole יכול להיות prepped 1 יום קדימה. קרוטונים חנות עטוף אטום בטמפרטורת החדר.
תן ויניגרט מגניב; כיסוי וצינה. לחמם בעדינות ויניגרט לפני השימוש.