סלט אסקרול עם ביצה קצוצה ויניגרט אנשובי
סלט אסקרול עם ביצה קצוצה ויניגרט אנשובי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם שום, פלפל, אסקרול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט צנון ואסקרול עם ויניגרט אנשובי, סלט אסקרול עם רוטב אנשובי, ו אסקרול וסלט ברוקולי קלוי עם רוטב אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
משרים אסקרול במים קרים ויבשים על ידי גלגול במגבת מטבח. קרע כל עלה ל-2 או 3 חתיכות גדולות וצנן בזמן שאתה מכין את הרוטב.
במכתש או מעבד מזון, פאונד או מערבולת שום, מלח ופלפל עד השום הוא משחה.
מוסיפים אנשובי קצוץ וקילו או תהליך למשחה.
מוסיפים מיץ לימון ושמן זית ומקציפים או תהליך לשלב.
יוצקים רוטב על עלים escarole ולזרוק ביסודיות מעיל. לארגן על מגש גדול לפזר עם ביצה מגוררת. פרוס אנשובי שלם לאורך לרצועות דקות ולסדר על גבי.