קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט אסקרול עם מלונים ופרושוטו פריך

סלט אסקרול עם מלונים ופרושוטו פריך
אם יש לך נקרע radicchio, מלון טל, מלון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט אסקרול עם מלונים ופרושוטו פריך, מלון ופרושוטו סלט, ו פרושוטו פריך וסלט כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
2
מסדרים פרושוטו בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים ב 400 במשך 6 דקות או עד פריך.
4
מערבבים בצלצלי שאלוט ו-5 המרכיבים הבאים (שאלוט דרך פלפל) בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים אסקרול ורדיקיו, וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים טל דבש ומלון, וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
7
מניחים 2 כוסות סלט על כל אחד 6 צלחות, ומעל כל מנה עם כ 2 כפיות prosciutto.
מרכיבים שתצטרך
8
מפזרים כל מנה עם 1 שקדים כפית.
מרכיבים שתצטרך