סלט אסקרול עם מלונים ופרושוטו פריך
אם יש לך נקרע radicchio, מלון טל, מלון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט אסקרול עם מלונים ופרושוטו פריך, מלון ופרושוטו סלט, ו פרושוטו פריך וסלט כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים פרושוטו בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 400 במשך 6 דקות או עד פריך.
מערבבים בצלצלי שאלוט ו-5 המרכיבים הבאים (שאלוט דרך פלפל) בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים אסקרול ורדיקיו, וזורקים למעיל.
מוסיפים טל דבש ומלון, וזורקים לשלב.
מניחים 2 כוסות סלט על כל אחד 6 צלחות, ומעל כל מנה עם כ 2 כפיות prosciutto.
מפזרים כל מנה עם 1 שקדים כפית.