קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סלט אפרסמון עם ויניגרט שומשום

סלט אפרסמון עם ויניגרט שומשום
סלט אפרסמון עם ויניגרט שומשום עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 446 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך גרגיר הנחלים, פתיתי אורז, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט אפרסמון עם ויניגרט תפוז דם, סלט כרוב ואפרסמון עם ויניגרט פקאן, ו אוכמניות אפרסמון קינואה סלט עם רוזמרין בלסמי ויניגרט.

הוראות

1
עבור ההלבשה: 1
2
מחממים את שמן השומשום במחבת קטנה על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 דקה. לגרד את השמן ואת השום לתוך בלנדר.2
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את שמן הזית, מיץ ליים, מירין, רוטב סויה, מיסו, אנשובי וסוכר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
אנשוביאנשובי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מיסומיסו
5
הסר לקערה קטנה, להוסיף את זרעי שומשום, צ ' ילה, ו togarashi, ומערבבים לשלב; להפריש.לסלט: 1
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מניחים את האפרסמונים, עגבניות, בצל בקערה גדולה, לא פעילה, להוסיף 1/2 כוס של ההלבשה, ולזרוק בעדינות מעיל; להפריש. בינתיים, מטגנים את פתיתי האורז.2
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד שפתיתיתי אורז ירדו לתוכו מיד, כ 8 דקות. בינתיים, קו צלחת גדולה עם מגבות נייר ולהניח בצד.3כאשר השמן מוכן, להוסיף את פתיתי האורז ומטגנים, ערבוב עד נפוח פריך, על 15 שניות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את צלחת נייר מגבת מרופדת, מתבלים עם מלח, ולהניח בצד.4
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להעביר את תערובת האפרסמון במרינדה לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
9
מניחים את frise, גרגיר הנחלים, בזיליקום, כוסברה בקערה תערובת אפרסמון היה, טפטוף עם כמה כפות של ההלבשה הנותרת, העונה עם מלח, ולזרוק לשלב. לטעום ולהוסיף יותר רוטב או מלח לפי הצורך. תלולית תערובת frise על האפרסמונים, מקשטים עם אורז נפוח, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
אורז נפוחאורז נפוח
אפרסמוןאפרסמון
לא מגן מקומילא מגן מקומי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
שתף מתכון זה
11
הדפס
12
דוא " ל
13
שמור (46)

מרכיבים

1פילהפילה אנשוביפילה אנשובי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלים בזיליקום טרי קצוץ גסעלים בזיליקום טרי קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה קצוצה בצפיפותכוסברה טרייה קצוצה בצפיפות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פריסה (מכ 1 חבורה)עלי פריסה (מכ 1 חבורה)907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפרסמונים Fuyu, קלופים וחותכים 1 אינץ ' פלחיאפרסמונים Fuyu, קלופים וחותכים 1 אינץ ' פלחי21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, קצוץ גסשיני שום, קצוץ גס11 קילו קישואים,צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר3(חוֹרֶף)מיץ ליים סחוט טרי (מכ -2 לימונים בינוניים)מיץ ליים סחוט טרי (מכ -2 לימונים בינוניים)2(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, פרוס דק מאודבצל אדום, פרוס דק מאוד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפתיתי אורזפתיתי אורז454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות רומא בינוניות (על, cored וחותכים 1 אינץ ' טריזיםעגבניות רומא בינוניות (על, cored וחותכים 1 אינץ ' טריזים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי2(חוֹרֶף)זרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים1(יכול להיות או להרחיק)טוגראשיnameטוגראשיname2(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1צ'ילה תאילנדי אדום, זרעים וצלעות הוסרו וקצוץ דקצ'ילה תאילנדי אדום, זרעים וצלעות הוסרו וקצוץ דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרגיר הנחלים, גבעולים קשים הוסרו (מכ 1 חבורה)גרגיר הנחלים, גבעולים קשים הוסרו (מכ 1 חבורה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיסו לבןמיסו לבן