סלט אפרסק בגריל קיץ
סלט אפרסק בגריל קיץ עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 490 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אפרסקים, פקאנים, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט קיץ אפרסק שקדים עם ויניגרט אפרסק, סלט אפרסק קיץ, ו סלט אפרסק בגריל עם רוטב כמון אפרסק.
הוראות
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 10 עד 12 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע.
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה). בעדינות לזרוק חצאי אפרסק 1 כף. שמן זית; מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. אפרסקים גריל, לחתוך צדדים למטה, מכוסה מכסה גריל, 2 עד 3 דקות או עד הזהב. הפוך אפרסקים, ומניח 1 חתיכת גבינה במרכז כל אפרסק; גריל, מכוסה מכסה גריל, 2 עד 3 דקות או עד גבינה מתחילה להמיס.
לזרוק ארוגולה עם הנותרים 2 כפות. שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים ארוגולה על מגש הגשה; מפזרים פקאנים קלויים, העליון עם חצאי אפרסק בגריל.
טפטוף אפרסקים עם דבש, ומפזרים עירית.
* חומץ בלסמי בגילאי ניתן להחליף.