קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלט ארוגולה וברסאולה

סלט ארוגולה וברסאולה
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם ארוגולה התינוק, פרושוטו, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ברסאולה-אפרסמונים עטופים בארוגולה, Bresaola עם ארוגולה, שומר, גבינת מנצ'גו, ו מנטה תפוחי אדמה, שעועית וסלט Bresaola.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות. בקערה קטנה, לזרוק חתיכות לחם עם 1 כף שמן; העונה עם מלח ופלפל. זרוק למעיל; פרוש בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים, זורק פעם אחת, עד פריך מעט, על 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בואו מגניב.