סלט ארוגולה וברסאולה
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם ארוגולה התינוק, פרושוטו, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ברסאולה-אפרסמונים עטופים בארוגולה, Bresaola עם ארוגולה, שומר, גבינת מנצ'גו, ו מנטה תפוחי אדמה, שעועית וסלט Bresaola.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות. בקערה קטנה, לזרוק חתיכות לחם עם 1 כף שמן; העונה עם מלח ופלפל. זרוק למעיל; פרוש בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים, זורק פעם אחת, עד פריך מעט, על 7 דקות.