סלט ארוגולה עם בצל מקורמל, גבינת עיזים וסוכר
סלט ארוגולה עם בצל מקורמל, גבינת עיזים, מסוכר הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Bon Appetit יש 6 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, שמן זית, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם בצל מקורמל, גבינת עיזים ואגוזי מלך מסוכרים, גבינת עיזים רימון סלט פקאן ארוגולה מסוכר, ו ארוגולה, תפוח, גבינת עיזים וסלט פקאן מסוכר עם ויניגרט סיידר.
הוראות
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל. לטחון עד הזהב, כ -18 דקות.
מפזרים חומץ; מערבבים כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל.
שלב הראשון 4 מרכיבים במחבת גדולה אחרת כבדה. מביאים לרתיחה, מקציפים. להרתיח 1 דקה.
מוסיפים אגוזי מלך; מערבבים. לזרוק עד סירופ יוצר זיגוג על אגוזים, על 3 דקות.
להעביר אגוזים גיליון נייר להפריד במהירות אגוזים עם מזלגות. מגניב. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. מחממים תנור ל-350F.
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה.
טפטוף עם שמן, משליך כל הזמן מעיל שווה. פזר קוביות בשכבה אחת על גיליון אפייה מעוטר.
אופים קרוטונים עד פריך, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד על גיליון בטמפרטורת החדר.
להקציף שמן וחומץ בקערה קטנה. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מניחים ארוגולה בקערה גדולה מאוד. זרוק בבצלים, משליך להפיץ באופן שווה.
מוסיפים אגוזים, קרוטונים וגבינת עיזים. לזרוק עם מספיק רוטב מעיל בקלילות.