קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

סלט ארוגולה עם עוף ואבוקדו

סלט ארוגולה עם עוף ואבוקדו
סלט ארוגולה עם עוף ואבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, אבוקדו, חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו סלט אבוקדו ארוגולן, סלט אבוקדו וארוגולה, ו סלט סלמון אבוקדו עם ארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים חצי סיר בינוני במים. מביאים לרתיחה ומוסיפים 1 כף מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיף את העוף, להפחית את החום בינוני, בעדינות ומבשלים עד מבושל, 12 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
להעביר את העוף ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 5 דקות לפני חיתוך. בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא יחד את השמן, מיץ לימון, דבש, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מחלקים את ארוגולה בין קערות העליון עם עוף, אבוקדו, צנוניות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
טפטוף עם ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
5
מגישים עם הלחם (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)