קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

סלט ארוגולה עם פטריות בגריל וגבינת עיזים

סלט ארוגולה עם פטריות בגריל וגבינת עיזים
סלט ארוגולה עם פטריות בגריל וגבינת עיזים עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 386 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תינוק ארוגולה, אגוזי מלך, ורמוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: משמש בגריל, ארוגולן וסלט גבינת עיזים, משמש בגריל, ארוגולן וסלט גבינת עיזים, ו טוסט גבינת עיזים וסנדוויצ'ים ארוגולה.

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא את ורמוט עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל. לקצץ את קצות השורש של פטריות הצדפה, משאיר אותם מחוברים בקבוצות קטנות. להיפטר מגבעולי shiitake ולהשאיר את הכובעים שלמים. Stem portobellos. נגב את קרמיני.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפותפטריות צדפות
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
הוסף את כל הפטריות למרינדה ורמוט, ואז לזרוק ולתת לעמוד במשך 20 דקות, ערבוב אותם מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ורמוטורמוט
3
להדליק גריל או לחמם מראש ברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מסננים את הפטריות; שומרים 1 כף של המרינדה. גריל את הפטריות או לצלות אותם על חום גבוה עד השחמה ומכרז, על 15 דקות. פרוסה עבה את הפטריות בגריל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מוסיפים את החומץ ואת השאלוט לקערה הגדולה ומקציפים במרינדה השמורה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
6
מוסיפים את ארוגולה ואגוזי מלך, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
7
מעבירים את סלט ארוגולה לצלחות, למעלה עם פטריות בגריל וגבינת עיזים מתפוררת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי