סלט ארוגולה עם פטריות בגריל וגבינת עיזים
סלט ארוגולה עם פטריות בגריל וגבינת עיזים עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 386 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תינוק ארוגולה, אגוזי מלך, ורמוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: משמש בגריל, ארוגולן וסלט גבינת עיזים, משמש בגריל, ארוגולן וסלט גבינת עיזים, ו טוסט גבינת עיזים וסנדוויצ'ים ארוגולה.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא את ורמוט עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל. לקצץ את קצות השורש של פטריות הצדפה, משאיר אותם מחוברים בקבוצות קטנות. להיפטר מגבעולי shiitake ולהשאיר את הכובעים שלמים. Stem portobellos. נגב את קרמיני.
הוסף את כל הפטריות למרינדה ורמוט, ואז לזרוק ולתת לעמוד במשך 20 דקות, ערבוב אותם מדי פעם.
להדליק גריל או לחמם מראש ברוילר.
מסננים את הפטריות; שומרים 1 כף של המרינדה. גריל את הפטריות או לצלות אותם על חום גבוה עד השחמה ומכרז, על 15 דקות. פרוסה עבה את הפטריות בגריל.
מוסיפים את החומץ ואת השאלוט לקערה הגדולה ומקציפים במרינדה השמורה לפי הטעם.
מוסיפים את ארוגולה ואגוזי מלך, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.
מעבירים את סלט ארוגולה לצלחות, למעלה עם פטריות בגריל וגבינת עיזים מתפוררת ומגישים.