קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

סלט ארוגולה עם פטריות בגריל וגבינת עיזים

סלט ארוגולה עם פטריות בגריל וגבינת עיזים
סלט ארוגולה עם פטריות בגריל וגבינת עיזים עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 386 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תינוק ארוגולה, אגוזי מלך, ורמוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: משמש בגריל, ארוגולן וסלט גבינת עיזים, משמש בגריל, ארוגולן וסלט גבינת עיזים, ו טוסט גבינת עיזים וסנדוויצ'ים ארוגולה.

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא את ורמוט עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל. לקצץ את קצות השורש של פטריות הצדפה, משאיר אותם מחוברים בקבוצות קטנות. להיפטר מגבעולי shiitake ולהשאיר את הכובעים שלמים. Stem portobellos. נגב את קרמיני.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפותפטריות צדפות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הוסף את כל הפטריות למרינדה ורמוט, ואז לזרוק ולתת לעמוד במשך 20 דקות, ערבוב אותם מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ורמוטורמוט
3
להדליק גריל או לחמם מראש ברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מסננים את הפטריות; שומרים 1 כף של המרינדה. גריל את הפטריות או לצלות אותם על חום גבוה עד השחמה ומכרז, על 15 דקות. פרוסה עבה את הפטריות בגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מוסיפים את החומץ ואת השאלוט לקערה הגדולה ומקציפים במרינדה השמורה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את ארוגולה ואגוזי מלך, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
7
מעבירים את סלט ארוגולה לצלחות, למעלה עם פטריות בגריל וגבינת עיזים מתפוררת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי