סלט ארוגולה עם פרושוטו ופטריות צדפות
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? סלט ארוגולה עם פרושוטו ופטריות צדפות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פרושוטו די פארמה, ארוגולה התינוק, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פנה עם פטריות צדפות, פרושוטו, ונענע, פנה עם פטריות צדפות, פרושוטו, ונענע, ו צדפות מעושנות וסלט תפוחי אדמה עם ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick גדול, חום 2 כפות של שמן זית.
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רך משחימים קלות, על 6 דקות.
להעביר את הפטריות לקערה ולתת מגניב.
בקערה גדולה, לטאטא את החומץ עם גרידת לימון ואת הנותרים 1/4 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הגפרורים סלרי, ארוגולה ופטריות בעדינות לזרוק.
מעבירים את הסלט מגש גדול או קערה, העליון עם פקורינו Toscano, פרושוטו ועלי סלרי ומגישים מיד.