קושימומחה
מוכן ב1 ש, 6 דק.
מנות6
ציון בריאות50
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ביסטרו עם תרד-רוטב קיסר

סלט ביסטרו עם תרד-רוטב קיסר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלט ביסטרו עם רוטב תרד-קיסר. מתאים ל-6 ומחירו 8 מנות.38 דולר למנה. מנה אחת מכילה 898 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 76 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 6 דקות. אם יש לכם אנשובי, חרדל דיז'ון, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מתכונים דומים: סלט תרד ובייקון עם רוטב קיסר, סלט קיסר עוף עם קרוטוני שום {ורוטב קיסר קל}, ו סלט פסטה קיסר עוף עם רוטב קיסר קל.

הוראות

1
הפוך את ההלבשה: מחממים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
חותכים את החלק העליון של 1/2 אינץ ' מראש השום וזורקים; מניחים את השום על פיסת נייר כסף, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ועוטפים. צולים עד שהם רכים, 30 דקות. מצננים; סוחטים את הציפורן מעורותיהם.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
מחית בבלנדר את השום הקלוי, התרד, האנשובי, החלמון, החרדל, החומץ ו -3 / 4 כוס מים. עם המנוע פועל, לאט להוסיף 1 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מכינים את הסלט:מחממים את הברוילר. מבשלים את הפנקטה במחבת על אש בינונית עד שהיא פריכה, 6 דקות; מעבירים למגבות נייר לניקוז. שמרו את הטפטופים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מברישים את הלחם בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצולים עד לקלייה. מגניב, ואז לחתוך לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
6
זורקים את הפטריות, מיץ הלימון, העגבניות, המוצרלה והפטרוזיליה בקערה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את הפנצ 'טה, קוביות הלחם ו -2 כפות מטפטפי הפנצ' טה וזורקים. מחלקים בין קערות ומזלפים רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
צילום: קייט סירס
9
הפוך את ההלבשה: מחממים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
10
חותכים את החלק העליון של 1/2 אינץ ' מראש השום וזורקים; מניחים את השום על פיסת נייר כסף, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ועוטפים. צולים עד שהם רכים, 30 דקות. מצננים; סוחטים את הציפורן מעורותיהם.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
מחית בבלנדר את השום הקלוי, התרד, האנשובי, החלמון, החרדל, החומץ ו -3 / 4 כוס מים. עם המנוע פועל, לאט להוסיף 1 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מכינים את הסלט:מחממים את הברוילר. מבשלים את הפנקטה במחבת על אש בינונית עד שהיא פריכה, 6 דקות; מעבירים למגבות נייר לניקוז. שמרו את הטפטופים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
13
מברישים את הלחם בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצולים עד לקלייה. מגניב, ואז לחתוך לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
14
זורקים את הפטריות, מיץ הלימון, העגבניות, המוצרלה והפטרוזיליה בקערה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
מוסיפים את הפנצ 'טה, קוביות הלחם ו -2 כפות מטפטפי הפנצ' טה וזורקים. מחלקים בין קערות ומזלפים רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
16
צילום: קייט סירס

מרכיבים