לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלט ביסטרו עם רוטב תרד-קיסר. מתאים ל-6 ומחירו 8 מנות.38 דולר למנה. מנה אחת מכילה 898 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 76 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 6 דקות. אם יש לכם אנשובי, חרדל דיז'ון, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מתכונים דומים: סלט תרד ובייקון עם רוטב קיסר, סלט קיסר עוף עם קרוטוני שום {ורוטב קיסר קל}, ו סלט פסטה קיסר עוף עם רוטב קיסר קל.
הוראות
1
הפוך את ההלבשה: מחממים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את החלק העליון של 1/2 אינץ ' מראש השום וזורקים; מניחים את השום על פיסת נייר כסף, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ועוטפים. צולים עד שהם רכים, 30 דקות. מצננים; סוחטים את הציפורן מעורותיהם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
מחית בבלנדר את השום הקלוי, התרד, האנשובי, החלמון, החרדל, החומץ ו -3 / 4 כוס מים. עם המנוע פועל, לאט להוסיף 1 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מכינים את הסלט:מחממים את הברוילר. מבשלים את הפנקטה במחבת על אש בינונית עד שהיא פריכה, 6 דקות; מעבירים למגבות נייר לניקוז. שמרו את הטפטופים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מברישים את הלחם בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצולים עד לקלייה. מגניב, ואז לחתוך לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חותכים את החלק העליון של 1/2 אינץ ' מראש השום וזורקים; מניחים את השום על פיסת נייר כסף, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ועוטפים. צולים עד שהם רכים, 30 דקות. מצננים; סוחטים את הציפורן מעורותיהם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
11
מחית בבלנדר את השום הקלוי, התרד, האנשובי, החלמון, החרדל, החומץ ו -3 / 4 כוס מים. עם המנוע פועל, לאט להוסיף 1 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מכינים את הסלט:מחממים את הברוילר. מבשלים את הפנקטה במחבת על אש בינונית עד שהיא פריכה, 6 דקות; מעבירים למגבות נייר לניקוז. שמרו את הטפטופים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
מברישים את הלחם בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצולים עד לקלייה. מגניב, ואז לחתוך לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר