סלט ביסטרו עם תרד-רוטב קיסר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלט ביסטרו עם רוטב תרד-קיסר. מתאים ל-6 ומחירו 8 מנות.38 דולר למנה. מנה אחת מכילה 898 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 76 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 6 דקות. אם יש לכם אנשובי, חרדל דיז'ון, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מתכונים דומים: סלט תרד ובייקון עם רוטב קיסר, סלט קיסר עוף עם קרוטוני שום {ורוטב קיסר קל}, ו סלט פסטה קיסר עוף עם רוטב קיסר קל.
הוראות
הפוך את ההלבשה: מחממים את התנור ל 35
חותכים את החלק העליון של 1/2 אינץ ' מראש השום וזורקים; מניחים את השום על פיסת נייר כסף, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ועוטפים. צולים עד שהם רכים, 30 דקות. מצננים; סוחטים את הציפורן מעורותיהם.
מחית בבלנדר את השום הקלוי, התרד, האנשובי, החלמון, החרדל, החומץ ו -3 / 4 כוס מים. עם המנוע פועל, לאט להוסיף 1 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מכינים את הסלט:מחממים את הברוילר. מבשלים את הפנקטה במחבת על אש בינונית עד שהיא פריכה, 6 דקות; מעבירים למגבות נייר לניקוז. שמרו את הטפטופים במחבת.
מברישים את הלחם בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצולים עד לקלייה. מגניב, ואז לחתוך לקוביות.
זורקים את הפטריות, מיץ הלימון, העגבניות, המוצרלה והפטרוזיליה בקערה ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הפנצ 'טה, קוביות הלחם ו -2 כפות מטפטפי הפנצ' טה וזורקים. מחלקים בין קערות ומזלפים רוטב.
הפוך את ההלבשה: מחממים את התנור ל 35
חותכים את החלק העליון של 1/2 אינץ ' מראש השום וזורקים; מניחים את השום על פיסת נייר כסף, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ועוטפים. צולים עד שהם רכים, 30 דקות. מצננים; סוחטים את הציפורן מעורותיהם.
מחית בבלנדר את השום הקלוי, התרד, האנשובי, החלמון, החרדל, החומץ ו -3 / 4 כוס מים. עם המנוע פועל, לאט להוסיף 1 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מכינים את הסלט:מחממים את הברוילר. מבשלים את הפנקטה במחבת על אש בינונית עד שהיא פריכה, 6 דקות; מעבירים למגבות נייר לניקוז. שמרו את הטפטופים במחבת.
מברישים את הלחם בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצולים עד לקלייה. מגניב, ואז לחתוך לקוביות.
זורקים את הפטריות, מיץ הלימון, העגבניות, המוצרלה והפטרוזיליה בקערה ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הפנצ 'טה, קוביות הלחם ו -2 כפות מטפטפי הפנצ' טה וזורקים. מחלקים בין קערות ומזלפים רוטב.