תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל סלט ביסטרו שף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם פריזי, בזיליקום, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סלט ביסטרו, סלט ביסטרו, ו סלט ביסטרו.
הוראות
1
למלא סיר רחב, רדוד עם 2 סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים 1/2 כף חומץ ומביאים לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
3
בינתיים, לחלק את גבינת ברי בין חתיכות באגט ומפזרים על 1 כף של בזיליקום.
אחד בכל פעם, לפצח כל ביצה לתוך קערה קטנה או כוס, ואז להחליק לתוך המים הבוערים. לחלוט את הביצים עד הלבן נקבעים אבל החלמונים עדיין נוזל, 2 עד 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביצים צלחת נייר מצופה מגבת כדי לנקז בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
מים
חלמון ביצה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
קערה
6
מוסיפים את הירקות המעורבים, הפריזי והזיליקום הנותרים לקערה עם הרוטב וההטלה; מתבלים במלח ופלפל. מחלקים בין צלחות העליון עם עגבניות חזיר. מתבלים את הביצים במלח ופלפל ומוסיפים לסלטים.