סלט ביסטרו שף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל סלט ביסטרו שף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם פריזי, בזיליקום, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סלט ביסטרו, סלט ביסטרו, ו סלט ביסטרו.
הוראות
למלא סיר רחב, רדוד עם 2 סנטימטרים של מים.
מוסיפים 1/2 כף חומץ ומביאים לרתיחה עדינה.
בינתיים, לחלק את גבינת ברי בין חתיכות באגט ומפזרים על 1 כף של בזיליקום.
לטאטא את החרדל, הנותרים 1/2 כפות חומץ, 1/2 כפית מלח, ופלפל לטעום בקערה גדולה. לאט לאט לטאטא בשמן זית עד חלקה.
אחד בכל פעם, לפצח כל ביצה לתוך קערה קטנה או כוס, ואז להחליק לתוך המים הבוערים. לחלוט את הביצים עד הלבן נקבעים אבל החלמונים עדיין נוזל, 2 עד 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביצים צלחת נייר מצופה מגבת כדי לנקז בקצרה.
מוסיפים את הירקות המעורבים, הפריזי והזיליקום הנותרים לקערה עם הרוטב וההטלה; מתבלים במלח ופלפל. מחלקים בין צלחות העליון עם עגבניות חזיר. מתבלים את הביצים במלח ופלפל ומוסיפים לסלטים.