סלט בצל בגריל
סלט בצל בגריל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. גשו לסופר וקנו שאלוט, מלח, חרדל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו עגבניות, בצל אדום וסלט רקטות עם ביצה מטוגנת, צ'וריסו בגריל פרובולטו קרוסטיני, סלט בצל בגריל, ו בצל אדום בגריל וסלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1 לקלף את הבצל, ולאחר מכן לחתוך לחצי משורש לראש. חותכים את החצאים לתוך טריזים עבים, לוודא לשמור על חלק שורש הסוף המצורף; זה יעזור לשמור על פרוסות הבצל מ מתפרק לחלוטין על הגריל. 2 מעיל את הבצל ב 2 כפות שמן זית וקצת מלח. הכינו את הגריל לחום גבוה וישיר. גריל את פרוסות הבצל בכל צד עד שאתה מקבל סימני גריל נחמדים, על 3-5 דקות לכל צד, תלוי כמה חם הגריל שלך. לאחר שהשגת סימני גריל בצד השני של כל טריז בצל, להפוך את הגריל עד בינוני-נמוך (או להעביר חלק הגחלים מן הסורג הגריל), לכסות ולצלות במשך 15-20 דקות כדי לרכך את מרכזי הבצל.4 בעוד הבצלים מתבשלים, להפוך את הרוטב.
שים את החרדל, שאלוט טחון, שום, מלח, רוזמרין, וחומץ בקערה של בלנדר, ו purée במשך כמה שניות. עם בלנדר על מהירות נמוכה, טפטוף בשמן זית עד ההלבשה הוא emulsified. 5 לאחר הבצל מבושלים, להסיר את הבצל מן הגריל לחתוך ולהשליך כל שורש קשה מסתיים, וכל עורות חיצוניים כי הפכו מיובשים מדי על ידי הגריל.6 לזרוק את הבצל עם ההלבשה ולאפשר לרבד לפחות 30 דקות לפני ההגשה. הסלט משתפר עם הזמן, כשטעמי הרוטב מתערבבים וחודרים לבצל. נהדר להתקדם. יחזיק מעמד כמה ימים מקורר.