קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

סלט בקלה חם עם תפוז ובזיליקום

סלט בקלה חם עם תפוז ובזיליקום
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? סלט בקלה חם עם תפוז ובזיליקום יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מסקלן, שמן זית, פילה בקלה במרכז לחתוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: תפוז דם וסלט זית שחור נרפא, תפוחי אדמה חדשים חמים עם חזיר נרפא & עירית, ו סלט אספרגוס חם עם בזיליקום + מנטה פיסטו.

הוראות

1
שים את הבקלה בתבנית אפייה רדודה וללטף את מלח הים על כל זה. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
בינתיים, לקלף את התפוזים עם סכין חדה, להסיר את כל הדגש הלבן המר. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים הכתומים לתוך הקערה. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
להעביר 1/4 כוס מיץ לקערה. מערבבים 2 כפות שמן. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מסננים את קטעי התפוזים; להשליך כל מיץ שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
5
יש לשטוף את הבקלה ביסודיות מתחת למים קרים להתייבש. במחבת, מחממים את 1/4 כוס השמן הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבקלה ומבשלים על חום נמוך בינוני, הופכים פעם אחת ומנערים את המחבת כדי למנוע דבק, עד הבקלה הוא רק מבושל דרך ומתחיל להפריד פתיתים גדולים, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
העברה לצלחת.
8
בקערה גדולה, לשלב את mesclun ועלי בזיליקום ולזרוק עם 2 כפות של ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
MesclunMesclun
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מעבירים ללוחות ולמעלה עם החלקים הכתומים וקוד, מפרידים את הפתיתים מעט. פזר את הבצל ופלפלים אדומים וירוקים על הסלטים, טפטוף עם הרוטב הנותר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס