סלט בקלה חם עם תפוז ובזיליקום
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? סלט בקלה חם עם תפוז ובזיליקום יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מסקלן, שמן זית, פילה בקלה במרכז לחתוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: תפוז דם וסלט זית שחור נרפא, תפוחי אדמה חדשים חמים עם חזיר נרפא & עירית, ו סלט אספרגוס חם עם בזיליקום + מנטה פיסטו.
הוראות
שים את הבקלה בתבנית אפייה רדודה וללטף את מלח הים על כל זה. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
בינתיים, לקלף את התפוזים עם סכין חדה, להסיר את כל הדגש הלבן המר. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים הכתומים לתוך הקערה. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך הקערה.
להעביר 1/4 כוס מיץ לקערה. מערבבים 2 כפות שמן. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מסננים את קטעי התפוזים; להשליך כל מיץ שנותר.
יש לשטוף את הבקלה ביסודיות מתחת למים קרים להתייבש. במחבת, מחממים את 1/4 כוס השמן הנותרת.
מוסיפים את הבקלה ומבשלים על חום נמוך בינוני, הופכים פעם אחת ומנערים את המחבת כדי למנוע דבק, עד הבקלה הוא רק מבושל דרך ומתחיל להפריד פתיתים גדולים, 10 דקות.
בקערה גדולה, לשלב את mesclun ועלי בזיליקום ולזרוק עם 2 כפות של ההלבשה.
מעבירים ללוחות ולמעלה עם החלקים הכתומים וקוד, מפרידים את הפתיתים מעט. פזר את הבצל ופלפלים אדומים וירוקים על הסלטים, טפטוף עם הרוטב הנותר ומגישים.