סלט ברוקולי
סלט ברוקולי עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 312 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -22 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם יש לכם אדמה, מלח כשר, עגבניות שרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 65% . הציון הזה מוצק. נסו אבל אני לא אוכל ברוקולי, סלט ברוקולי , אבל אני לא אוכל ברוקולי, סלט ברוקולי , ואבל אני לא אוכל ברוקולי, סלט ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F. מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר כסף.
מניחים את הבייקון על תבנית האפייה המוכנה.
אופים עד פריך, 10 עד 15 דקות. מניחים להתקרר, ואז מפוררים.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים.
מוסיפים את פרחי הברוקולי בקבוצות ומרתיחים עד שהם ירוקים בהירים, 1 עד 2 דקות.
הוסיפו לקערה גדולה של מי קרח כדי לעצור את הבישול, או הוסיפו למסננת בכיור והפעילו עם מים קרים.
מסננים היטב ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים לקערה עם הברוקולי את העגבניות, השקדים, החמוציות המיובשות והאדמה ומערבבים.
טורפים יחד את החרדל, החומץ ושמן הזית.
מוסיפים את הבייקון והרוטב לסלט ומערבבים.