קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ברוקולי בייקון טורטליני

סלט ברוקולי בייקון טורטליני
סלט ברוקולי בייקון טורטליני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לכם בייקון, ברוקולי, עגבניות ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה של Allrecipes יש 395 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: טורטליני, ברוקולי וסלט בייקון, ברוקולי, טורטליני וסלט בייקון, ו בייקון גביני ופסטה טורטליני ברוקולי.

הוראות

1
מבשלים את tortellini על פי הוראות החבילה, לנקז, לשטוף עם מים קרים, להכניס למקרר עד מגניב, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. קוצצים את הבייקון לחתיכות 1/2 אינץ ' ועדיין קצת חם.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מניחים את הטורטליני, בייקון, ברוקולי, עגבניות ענבים, בצל ירוק לתוך קערת סלט.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילהלחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילה
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את הרוטב על החומרים, ולזרוק קלות מעיל. צ ' יל במקרר לפני ההגשה.