אם יש לכם ברי, אגוזי מלך, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ברי אפוי עם קומפוט אוכמניות ואגוזי מלך מסוכרים, סלט קוסקוס עם עוף, תמרים ואגוזים, ו סלט ברוקולי גולמי עם אגוזי מלך ותאריכים.
הוראות
1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להפוך את האגוזים מסוכרים, לנער את חצאי האגוז ב 2 כפות מים, ואז לזרוק את הסוכר. פיזור על תבנית אפייה ואופים בתנור במשך 6-8 דקות עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוז
סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בזהירות לקלף את הקליפה את גבינת ברי ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
שים את הדביק בתוך בקערה בינונית. באמצעות כף או מקציף קטן, מקציפים את גבינת הברי עד חיוור וכפית. כדי להפוך את ההלבשה, לטאטא את השמן וחומץ יחד, ואז העונה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.