סלט ברי מוקצף עם תאריכים ואגוזי מלך מסוכרים
אם יש לכם ברי, אגוזי מלך, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ברי אפוי עם קומפוט אוכמניות ואגוזי מלך מסוכרים, סלט קוסקוס עם עוף, תמרים ואגוזים, ו סלט ברוקולי גולמי עם אגוזי מלך ותאריכים.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
כדי להפוך את האגוזים מסוכרים, לנער את חצאי האגוז ב 2 כפות מים, ואז לזרוק את הסוכר. פיזור על תבנית אפייה ואופים בתנור במשך 6-8 דקות עד חום זהוב.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
בזהירות לקלף את הקליפה את גבינת ברי ולהשליך.
שים את הדביק בתוך בקערה בינונית. באמצעות כף או מקציף קטן, מקציפים את גבינת הברי עד חיוור וכפית. כדי להפוך את ההלבשה, לטאטא את השמן וחומץ יחד, ואז העונה.
בקערה גדולה, לשלב את האגוזים, התאריכים הרקטות, ולאחר מכן לערבב עם כמה ההלבשה.
מניחים כפית של גבינת ברי מוקצפת באמצע כל צלחת הגשה ולסדר את הסלט סביבו. לפזר על קרוטונים, טפטוף עם קצת רוטב נוסף לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.