קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט בשכבות פירות קרוש

סלט בשכבות פירות קרוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט קרוש פירות שכבות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 731 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גבינת שמנת, ג'לטין, מים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו סלט פירות שכבתי, סלט פירות שכבתי, ו סלט שכבות פירות וקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים כתום לפרוסות דקות (בעובי 1/8 אינץ'), משליכים קצוות.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
2
מערבבים יחד 2 כוסות מים 2 כוסות סוכר בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ומערבבים עד הסוכר מתמוסס. מערבבים בעדינות בפרוסות תפוז, ומביאים לרתיחה; מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, מדי פעם לוחצים על פרוסות תפוז לנוזל, במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר פרוסות תפוז באמצעות כף מחוררת, ומניח בשכבה אחת על נייר שעווה; מגניב לחלוטין. זרוק נוזל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
נייר שעווהנייר שעווה
מחבתמחבת
4
מניחים 1 פרוסה כתומה בתחתית של כל 6 (1 1/2-2 כוס) כוסות מים, השלכת או שמירה על פרוסות תפוז שנותרו לשימוש אחר. (פרוסות תפוז לא שכב שטוח נגד תחתית של משקפיים.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
כתוםכתום
מיםמים
5
הסר ולהשליך 2 כפות ג ' לטין בטעם אפרסק מ 1 חבילה. מערבבים יחד הנותרים ג 'לטין בטעם אפרסק ו 2 כוסות מים רותחים בקערה 1 עד 2 דקות או עד ג' לטין מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
אפרסקאפרסק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים על תערובת ג ' לטין בטעם אפרסק 1/3 כוס על פרוסה כתומה בכל כוס. צ ' יל 1 שעה או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
כתוםכתום
אפרסקאפרסק
7
מערבבים יחד חצי וחצי ו 1/4 כוס מים קרים במחבת רוטב בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מפזרים 2 כפיות ג ' לטין ללא טעם, ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין ללא טעםג ' לטין ללא טעם
9
מניחים מחבת על חום בינוני; מערבבים הנותרים 1/2 כוס סוכר, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות או עד סוכר וג ' לטין להתמוסס. (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
גבינת שמנת מיקרוגל במדיום (50% כוח) 45 שניות או עד רך מאוד; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
12
להקציף גבינת שמנת לתוך תערובת חצי וחצי עד חלקה; לטאטא תמצית וניל, וצינה 30 דקות או עד מעט קריר. כפית על 3 כפות תערובת גבינת שמנת בשכבה זוגית על שכבת אפרסק המשרד בכל כוס; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
גבינת שמנתגבינת שמנת
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
הסר ולהשליך 2 כפות ג ' לטין בטעם פטל מ 1 חבילה. מערבבים יחד ג 'לטין פטל הנותרים 2 כוסות מים רותחים l עד 2 דקות או עד ג' לטין מתמוסס. צונן 45 דקות או עד עקביות של ביצה ללא הפסד לבן. מערבבים פטל, כף על 1/2 כוס תערובת פטל בשכבה זוגית על תערובת גבינת שמנת בכל כוס. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
פטלפטל
חלבוניםחלבונים
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים