סלט בשכבות פירות קרוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט קרוש פירות שכבות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 731 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גבינת שמנת, ג'לטין, מים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו סלט פירות שכבתי, סלט פירות שכבתי, ו סלט שכבות פירות וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כתום לפרוסות דקות (בעובי 1/8 אינץ'), משליכים קצוות.
מערבבים יחד 2 כוסות מים 2 כוסות סוכר בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ומערבבים עד הסוכר מתמוסס. מערבבים בעדינות בפרוסות תפוז, ומביאים לרתיחה; מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, מדי פעם לוחצים על פרוסות תפוז לנוזל, במשך 40 דקות.
הסר פרוסות תפוז באמצעות כף מחוררת, ומניח בשכבה אחת על נייר שעווה; מגניב לחלוטין. זרוק נוזל במחבת.
מניחים 1 פרוסה כתומה בתחתית של כל 6 (1 1/2-2 כוס) כוסות מים, השלכת או שמירה על פרוסות תפוז שנותרו לשימוש אחר. (פרוסות תפוז לא שכב שטוח נגד תחתית של משקפיים.) להפריש.
הסר ולהשליך 2 כפות ג ' לטין בטעם אפרסק מ 1 חבילה. מערבבים יחד הנותרים ג 'לטין בטעם אפרסק ו 2 כוסות מים רותחים בקערה 1 עד 2 דקות או עד ג' לטין מתמוסס.
יוצקים על תערובת ג ' לטין בטעם אפרסק 1/3 כוס על פרוסה כתומה בכל כוס. צ ' יל 1 שעה או עד המשרד.
מערבבים יחד חצי וחצי ו 1/4 כוס מים קרים במחבת רוטב בינוני.
מפזרים 2 כפיות ג ' לטין ללא טעם, ומערבבים.
מניחים מחבת על חום בינוני; מערבבים הנותרים 1/2 כוס סוכר, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות או עד סוכר וג ' לטין להתמוסס. (לא להרתיח).
גבינת שמנת מיקרוגל במדיום (50% כוח) 45 שניות או עד רך מאוד; מערבבים עד חלקה.
להקציף גבינת שמנת לתוך תערובת חצי וחצי עד חלקה; לטאטא תמצית וניל, וצינה 30 דקות או עד מעט קריר. כפית על 3 כפות תערובת גבינת שמנת בשכבה זוגית על שכבת אפרסק המשרד בכל כוס; צמרמורת.
הסר ולהשליך 2 כפות ג ' לטין בטעם פטל מ 1 חבילה. מערבבים יחד ג 'לטין פטל הנותרים 2 כוסות מים רותחים l עד 2 דקות או עד ג' לטין מתמוסס. צונן 45 דקות או עד עקביות של ביצה ללא הפסד לבן. מערבבים פטל, כף על 1/2 כוס תערובת פטל בשכבה זוגית על תערובת גבינת שמנת בכל כוס. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או עד 24 שעות.