סלט ג'ינג'ר בקר עם ויניגרט מיסו
אם יש לכם חסה קרועה, מים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו קרפצ'יו סלק עם ויניגרט זנגביל-מיסו, ירקות מעורבים עם ויניגרט מיסו-ג'ינג'ר שמנת, ו סלט סובה עם ויניגרט מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים סטייק באופן שווה עם זנגביל, מלח ושום.
מניחים על מחבת broiler מצופה ספריי בישול; צלייה 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
שלב כוסברה ו -6 המרכיבים הבאים (דרך רסק צ ' ילה) בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מערבבים חסה ושאר מרכיבים בקערה גדולה.
טפטוף חצי תערובת מיסו על תערובת חסה; לזרוק מעיל.
מניחים 1 1/2 כוסות תערובת חסה על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל אחד עם 3 אונקיות סטייק; למעלה עם תערובת מיסו.
מחממים 1/4 כוס סוכר, 1/4 כוס קרועה נענע, ו 1/4 כוס מים עד שהסוכר נמס. מתח; מגניב. מערבבים 4 כוסות תותים חצויים.