סלט ג'יקמה, הדרים וגרס
סלט ג'יקמה, הדרים וגרס הנחלים נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם צוף אגבה, חומץ אורז מתובל, תפוזי טבור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גרגיר הנחלים, ג'יקמה וסלט כתום, סלט גרגיר הנחלים עם גזר וג'יקמה, ו גרגיר הנחלים, ג'יקמה וסלט כתום (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, לשלב את מיץ הרימון, חומץ, נקטר אגבה, חרדל גרידת סיד. עם המכונה על, להוסיף את השמן בזרם דק להתמזג עד emulsified. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
באמצעות סכין חדה, לקלף את האשכוליות והתפוזים, להסיר את כל הדגש הלבן המר. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים.
מוסיפים את jicama, גרגיר הנחלים ורימון לקערה.
מוסיפים את הרוטב, זורקים בעדינות ומגישים מיד.